Aktualno

TEČAJ IN IZPIT ZA VODITELJA ČOLNA

TEČAJ IN IZPIT ZA VODITELJA ČOLNA

 

Termin tečaja: 1. 6. 2018 od 17:00, do 21:00 in 2.6.2018 od 9:00 do 18:00 (vključena ena ura odmora za kosilo)

Kraj tečaja: RIS Dvorec Rakičan - Modri salon, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota

Podrobnosti o tečaju: Tečaj za voditelja čolna traja 16 šolskih ur in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse, ki jih dopolnjujeveč kot 110 kratkih videovsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

Paket vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za čoln za morje. V vašem imenu se poravna upravno takso in pristojbino v višini 54,50 € ter se pošlje prijavne obrazce (izpolnjene ob pričetku tečaja) na Upravo RS za pomorstvo.

Paket vključuje najsodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit.

            

 

Vsebina tečaja za voditelja čolna
Tečaj za voditelja čolna obsega naslednje vsebinske sklope, ki predstavljajo celoten izpitni program:
- pomorski predpisi,
- mornarska dela in veščine,
- osnove navigacije,
- pravila o izogibanju trčenju na morju in
- osnove motoroznanstva.

Predavatelji
Na tečajih predavajo usposobljeni predavatelji z večletnimi izkušnjami s pripravo tečajnikov na izpit za čoln.

Izpit za čoln za morje poteka pred 3-člansko izpitno komisijo in je sestavljen iz praktičnega dela (vezanje vozlov in delo na navigacijskih kartah) in teoretičnega dela. Izpit za čoln za morje lahko opravljate na Upravi RS za pomorstvo v Kopru ali na Ministrstvu za infrastrukturo v Ljubljani ali na Agenciji za železniški promet v Mariboru. Istočasno je možno opravljati izpit za čoln za celinske vode, zanj pa je potrebno doplačilo v višini 30 €.

PRIJAVA
Mesto na tečaju si lahko rezervirate le s predhodnim plačilom. Pred pričetkom tečaja z UPN nalogom nakažite 179,90 € na podjetje Spinaker d.o.o., Sončna pot 8, 6320 Portorož, račun: SI56 1010 0003 4657 804, sklic: SI 99 (v polje namen plačila vpišite kraj in datum tečaja ter ime tečajnika). Obenem nujno izpolnite spodnjo prijavo na tečaj, na podlagi katere bo evidentirano vaše plačilo in posredovano obvestilo o prejemu plačila ter rezervaciji tečaja!

Izvajalec tečaja: Spinaker  d.o.o., Sončna pot 8, 6320 Portorož

 
 
Vljudno vabljeni!
 
 

    PRIJAVNICA: Tečaj in izpit za voditelja čolna: 1.6. - 2.6.2018
    PRIJAVNICA: Tečaj in izpit za voditelja čolna: 1.6. - 2.6.2018

    Na vrh strani