Aktualno

IZPIT ZA VHF POSTAJO

IZPIT ZA VHF POSTAJO

 

Termin tečaja: 8.6.2018 od 17:00 do 21:00

Kraj tečaja: MURSKA SOBOTA - RIS Dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota

Podrobnosti: Izpit za VHF GMDSS postajo mora imeti vsaj ena oseba na čolnu, na katerem je VHF GMDSS radijska postaja. Izpit za VHF GMDSS postajo je obvezen pri najemu motornega čolna ali jadrnice. Udeležite se našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS.

Tečaj za VHF postajo traja 5 šolskih ur (1 popoldan) in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz upravljanja VHF postaje ter primerov komunikacije na morju iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 30 kratkih videovsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 120 možnih izpitnih vprašanj.

Paket vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS. V vašem imenu se poravna upravno takso in pristojbino v višini 49,50 € ter se pošlje prijavne obrazce (izpolnjene ob pričetku tečaja) na Upravo RS za pomorstvo.

Paket vključuje nasodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit.

        

Paket vključuje tudi dostop do spletnega VHF GMDSS simulatorja©, ki ga boste uporabljali na tečaju, doma za pripravo na izpit in na samem izpitu. Njegova uporaba je podprta z videovsebinami.

Vsebina tečaja za VHF GMDSS postajo
Tečaj za VHF postajo obsega naslednje vsebinske sklope, ki predstavljajo celoten izpitni program:
- pravila o radijski službi,
- osnove radiotelefonije in
- delo na GMDSS opremi ali simulatorju.

Predavatelji
Na tečajih predavajo usposobljeni predavatelji z večletnimi izkušnjami s pripravo tečajnikov na izpit za VHF postajo.

Izpit za VHF GMDSS postajo: poteka pred 2-člansko izpitno komisijo in je praktičen. Izpit se opravlja na našem VHF GMDSS simulatorju©, ki ga boste uporabljali tudi na tečaju in doma za pripravo na izpit. Pomembno je poznavanje celotnega sistema radijske komunikacije na morju, zato izpitna komisija postavlja tudi teoretična podvprašanja. Izpit za VHF postajo se opravlja na Upravi RS za pomorstvo v Kopru.

PRIJAVA: Mesto na tečaju si lahko rezervirate le s predhodnim plačilom. Pred pričetkom tečaja z UPN nalogom nakažite 159,90 € na podjetje Spinaker d.o.o., Sončna pot 8, 6320 Portorož, račun: SI56 1010 0003 4657 804, sklic: SI 99 (v polje namen plačila vpišite kraj in datum tečaja ter ime tečajnika). Obenem nujno izpolnite spodnjo prijavnico na tečaj, na podlagi katere bo evidentirano vaše plačilo in posredovano obvestilo o prejemu plačila ter rezervaciji tečaja!

Izvajalec tečaja: Spinaker d.o.o., Sončna pot 8, 6320 Portorož

Vljudno vabljeni!

    PRIJAVNICA: Izpit za VHF postajo: 8.6.2018
    PRIJAVNICA: Izpit za VHF postajo: 8.6.2018

    Na vrh strani