Izpostavljeno

VESELE NEMŠKE POČITNICE

VESELE NEMŠKE POČITNICE

Letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE NEMŠKE POČITNICE namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na zabaven, aktiven in kreativen način. Program Veselih nemških počitnic bo poučen, zanimiv, pester, začinjen z obilo smeha in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24- urnim varstvom) PROGRAM

Zakaj počitnikovati pri nas?

- številne poučne in zabavne aktivnosti - iskanje skritih zakladov v dvorcu in parku - strokovno usposobljeni mentorji in animatorji iz Slovenije in tujine - druženje z grajskimi konji - kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov - vse vključeno, brez doplačil tekom počitnic - spoznavanje grajskega življenja - naše bogate izkušnje iz preteklih let - veliko gibanja in zdrave prehrane

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Prelevili se bomo v prave graščake in skupaj odkrivali skrivnosti Dvorca Rakičan. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek pa ne bo zgolj na poučnih vsebinah, temveč tudi na kreativnem ustvarjanju predvsem iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

Program Veselih nemških počitnic vključuje: jutranje plesno razgibavanje,  spoznavne igre v nemškem jeziku, kreativne delavnice, petje pesmi v nemškem jeziku, dramske igre v nemškem jeziku, jahanje grajskih konjev, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, lončarske delavnice, kopanje v bližnjih termah ali kopališču. Program je prilagojen različnim starostnim skupinam od 5. do 14. leta starosti. Znanje nemškega jezika ni predpogoj za udeležbo na počitniškem taboru. Počitnikarji bodo razdeljeni po starostnih skupinah.


 DNEVNI PROGRAM

Termini:

1.: od 13. avgusta do 17. avgusta 2018

2.: od 20. avgusta do 24. avgusta 2018

Prihod: vsak dan od 6.30 do 8.00 ure s pričetkom v ponedeljek.
Odhod: vsak dan med 15. in 16. uro.
Vsak petek bo ob 15.00 uri potekala kratka predstavitev za starše in skrbnike udeležencev posameznih terminov.

Cena: 79,00 € (DDV je vključen v ceno) 

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, spremstvo usposobljenih mentorjev ter animatorjev, ustvarjalni in šolski material, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s turističnim vlakcem in kopanje v bližnjih termah ali kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.
Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.


TEDENSKI PROGRAM

Termini:

1.: od 12. avgusta do 17. avgusta 2018

2.: od 19. avgusta do 24. avgusta 2018

Prihod: v nedeljo ob 18.00 uri.
Odhod: v petek med 15.00 in 16.00 uro.
Vsak petek bo ob 15.00 uri potekala kratka predstavitev za starše in skrbnike udeležencev posameznih terminov.

Cena: 189,00 € (DDV je vključen v ceno) 

Cena zajema: nočitve, zajtrke, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, ustvarjalni in šolski material, jahanje grajskih konjev (en krog v maneži), vožnjo s turističnim vlakcem, kopanje v bližnjih termah ali kopališču in 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.
Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %. 


NAČIN PRIJAVE

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice
- po telefonu: (02) 535 18 95.


NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneskadrugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje štiri dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 95 ali na elektronskem naslovu info@ris-dr.si.


Splošni pogoji so dostopni TUKAJ.

 

  PRIJAVNICA: VESELE NEMŠKE POČITNICE 2018  ŽENSKI

  MOŠKI
  TEDENSKI

  DNEVNI


  1.: od 12.8. (TEDENSKI) / 13.8. (DNEVNI) - 17.8.2018

  2.: od 19.8. (TEDENSKI) / 20.8. (DNEVNI) - 24.8.2018  PRIJAVNICA: VESELE NEMŠKE POČITNICE 2018

  Na vrh strani