SI EN DE

Predstavitev turističnih paketov

V okviru operacije Živa dediščina, ki je sofinancirana s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije, je RIS Dvorec Rakičan, skupaj s projektnimi partnerji skozi medsektorsko sodelovanje oblikoval in izdelal štiri različne turistične pakete. Turistični paketi so na voljo v Slovenskem, Angleškem in Nemškem jeziku. Oblikovani so bili naslednji turistični paketi: S kolesom po Prekmurski ravnici, Potep s kolesom ob reki Muri, Po Goričkon in Po gradovih. Vabimo vas na obisk muzejskih točk, ki so manj znane in odmaknjene od tradicionalnih turističnih poti, vendar so nedvomno vredne ogleda. Predstavljamo vam inovativne turistične pakete, ki vam bodo omogočili avtentično doživetje na vsaki točki vašega postanka.

 

Dva turistična paketa sta namenjena odkrivanju regije s kolesi. S kolesarjenjem po Pomurski ravnici lahko na trajnosten način spoznavamo kulturno dediščino podeželja, saj kolesarski zeleni turizem predstavlja eno izmed osrednjih oblik trajnostnega turizma.

 

V posameznem turističnem paketu vam poleg opisa poti razkrivamo še namige za družine z majhnimi otroci, namige kje si lahko izposodite kolo, kaj zanimivega si lahko ogledate v neposredni okolici, kje lahko pojeste kaj lokalnega in okusnega ter kje v bližnji okolici lahko prenočite.

 

Vabljeni v naše kraje!

 



EKSRP
ESRR