Izpostavljeno

VESELE POČITNICE S KONJI 2019

VESELE POČITNICE S KONJI 2019

 

Letošnje poletje v Dvorcu Rakičan organiziramo VESELE POČITNICE S KONJI namenjene otrokom in mladostnikom od 6. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na drugačen način in sicer v družbi konj, v naravi, ob številnih kreativnih delavnicah itd. Program Veselih počitnic s konji v Dvorcu Rakičan bo zanimiv, raznolik ter obogaten z obilo smeha ter medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v DNEVNI (5 dni po 8 ur) ali TEDENSKI (6 dni s 24-urnim varstvom) PROGRAM

Zakaj počitnikovati pri nas?

Ker pripravljamo številne poučne in zabavne aktivnosti ter  kreativno ustvarjanje unikatnih izdelkov; imamo bogate izkušnje iz prejšnjih let in strokovno usposobljene mentorje in animatorje; vse je vključeno, ni doplačil tekom počitnic in zagotavljamo veliko gibanja in zdrave prehrane. 

Grajska kulisa Dvorca Rakičan ustvarja prav posebno počitniško vzdušje, ki spodbuja otroško domišljijo in ustvarja nepozabne počitniške spomine. Za dobro počutje in okrepčilo bodo poskrbeli naši kuharji, ki bodo vsak dan pripravljali svežo in domačo hrano, pri čemer bodo upoštevali tudi posebnosti v prehrani počitnikarjev. Poudarek bo tudi na kreativnem ustvarjanju iz naravnih materialov. Počitnikarji bodo ob podpori mentorjev ustvarili različne izdelke, ki jih bodo za spomin lahko odnesli s sabo domov. Že med počitnicami bomo sprotno objavljali fotografije z različnih aktivnosti. Na dežurni telefon bomo za starše oz. skrbnike dosegljivi 24 ur na dan.

Na Veselih počitnicah s konji se bodo otroci naučili pravega pristopa h konju, skrbi za konja in njegovo okolje in kako pripraviti konja za jahanje. Precej časa bodo otroci preživeli tudi na konjevem hrbtu, se naučili osnov jahanja oz. nadgrajevali svoje že osvojeno znanje jahanja, se vozili s kočijo in imeli različne delavnice na temo konj. Vso potrebno zaščitno opremo bodo udeleženci dobili v Konjeniškem centru Dvorec Rakičan, lahko pa prinesejo tudi svojo. Priporočamo, da so udeleženci oblečeni v udobna športna oblačila in obuti v primerne čevlje. Ob zaključku udeleženci pridobijo potrdilo. Jahanje se izvede v izbranem terminu skladno z vremenskimi pogoji. Število prijav za posamezen termin je omejeno, primerno za otroke, stare med 6 in 14 let.


DNEVNI PROGRAM

Termini:

1.: od 1. julija do 5. julija 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN!

7.: od 19. avgusta do 23. avgusta 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN! 

8.: od 26. avgusta do 30. avgusta 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN!

Prihod: vsak dan od 6.30 do 7.00 ure s pričetkom v ponedeljek.

Odhod: vsak dan od 15.00 do 16.00 ure.

Cena: 139,00 € (DDV je vključen v ceno) -> cena s popustom za zgodnje prijave do 30. aprila 2019: 126,00 € *

Cena zajema: zajtrke, kosila, malice, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, 4 ure jahanja, vožnjo s kočijo, izposojo opreme za jahača, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev, lončarske delavnice, streljanje lokom in kopanje v kopališču.V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 5 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

* Popusti za prijave do 30. aprila se ne izključujejo s popusti za več otrok iz iste družine!


TEDENSKI PROGRAM

Termini:

1.: od 30. junija do 5. julija 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN! 

7.: od 18. avgusta do 23. avgusta 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN! 

8.: od 25. avgusta do 30. avgusta 2019 - TERMIN JE ZAPOLNJEN!

Prihod: v nedeljo ob 16.00 uri.

Odhod: v petek od 15.00 do 16.00 ure.

Cena: 209,00 € (DDV je vključen v ceno) -> cena s popustom za zgodnje prijave do 30. aprila 2019: 189,00 € *

Cena zajema: nočitve, zajtrke, kosila, malice, večerje, napitke, izvedbo vseh aktivnosti, opremo za jahača, 5 ur jahanja, vodenje veselih počitnic s konji s strani strokovno usposobljenih zaposlenih ter 24-urno varstvo s strani usposobljenih mentorjev ter animatorjev, lončarske delavnice, vožnjo s kočijo, streljanje z lokom, druženje ob taborniškem ognju, poučne in zabavne aktivnosti (športna tekmovanja, socialne igre, ustvarjalne delavnice, grajski ples, srednjeveški kino…) ter kopanje v bližnjih termah ali kopališču. V primeru slabega vremena se namesto kopanja izvede druga aktivnost.

Popusti: 10 % za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5 %.

* Popust velja ob nakazilu polovičnega zneska ob prijavi.

* Popusti za prijave do 30. aprila se ne izključujejo s popusti za več otrok iz iste družine!


NAČIN PRIJAVE:

Prijavite se lahko:
- preko spodnje elektronske prijavnice,
- po telefonu: (02) 535 18 94.


NAČIN PLAČILA

Ob prijavi plačate polovico zneskadrugo polovico pa najkasneje osem dni pred pričetkom udeležbe nakažete na naš TRR – RIS Dvorec Rakičan, odprt pri UJP Murska Sobota št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. V namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin.

Najkasneje štiri dni pred pričetkom izbranega termina boste dobili elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 94 ali na elektronskem naslovu info@ris-dr.si in alesa@ris-dr.si.


Splošni pogoji so dostopni TUKAJ.

 

 

Na vrh strani