SI EN DE

Projekt BioDiTOUR: Sodelovanje na XVI. mednarodni konferenci

 
 
Projekt BioDiTOUR (Interreg Slovenija-Avstrija) na spletni XVI. Mednarodni konferenci EKOLOGIJA ZA BOLJŠI JUTRI - Ekologija in trajnostni turizem.
 
LETO 2021: XVI. Mednarodna konferenca EKOLOGIJA ZA BOLJŠI JUTRI - Ekologija in trajnostni turizem 
  
Dne 26.3.2021, je bil projekt BioDiTOUR predstavljen na spletni mednarodni konferenci EKOLOGIJA ZA BOLJŠI JUTRI - Ekologija in trajnostni turizem. Prva predstavitev, ki jo je izvedel Peter Köck, je imela naslov "Biodiversity - Invasive Neophytes". Sledila je skupna predstavitev Nadine Wagner in Cornelie Mähr, pod naslovom "Biodiversity in Nature Park Raab".
 
 
LETO 2022: XVIi. Mednarodna konferenca EKOLOGIJA ZA BOLJŠI JUTRI

Mednarodna konferenca je potekala preko spletnega orodja Zoom, in sicer med 21. in 25. marcem 2022, pri čemer je projekt BioDiTOUR bil predstavljen v ponedeljek, 21.3. 2022 in v četrtek, 24.3.2022.

Predstavitev z naslovom »BiodiTOUR: Biodiverstät als Chance«, je dne 21.3.2022 imela predstavnica občine Deutschlandsberg, Birgit Hein-Kriznik. Predstavitev z naslovom »Projekt Bioditour: Ohranjanje biodiversitete in revitalizacija degradiranih naravnih območij v občini Kidričevo«, dne 24.3.2022 je predstavljala, Mojca Meško, predstavnica občine Kidričevo. 

Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije


EKSRP
ESRR