SI EN DE

JESENSKE POČITNICE - KONJSKE DOGODIVŠČINE V ČAROBNEM DVORCU

JESENSKE POČITNICE V DVORCU RAKIČAN

KONJSKE DOGODIVŠČINE V ČAROBNEM DVORCU


DNEVNA DOGODIVŠČINA: 60,00 €


4-DNEVNA DOGODIVŠČINA: 180,00 €

_____________________________________________________________________________________________________________

Pripravite se na nepozabno počitniško izkušnjo, kjer se srečata ljubezen do konjev in skrivnostna čarobnost našega dvorca! V našem programu "Konjske dogodivščine v čarobnem dvorcu" bodo otroci doživeli nešteto zabavnih in ustvarjalnih aktivnosti, ki jih bodo popeljale v svet čarovnij in prijateljstva.

Program je namenjen otrokom med 5. in 12. letom starosti.

 

PROGRAM (PONEDELJEK 28. 10. 2024, TOREK 29. 10. 2024, SREDA 30. 10. 2024):

VSAKODNEVNO DRUŽENJE S KONJI: Otroci se bodo spoznali z osnovami nege konjev, jih hranili in se naučili, kako jih pravilno jahati. Vsak otrok bo imel priložnost preizkusiti svoje veščine na konju, poleg tega pa se bomo, kot pravi grajščaki, popeljali tudi s kočijo.

USTVARJALNE DELAVNICE: Ustvarjalnost bo cvetela v naših delavnicah! Ustvarjali bomo čarovniške klobuke, magične okraske, strašne okostnjake in druge izdelke na tematiko noči čarovnic.

DRUŽABNE IGRE IN ŠPORTNE AKTIVNOSTI: Skupaj se bomo družili in tekmovali različnih športnih igrah, ki spodbujajo timsko delo in prijateljstvo. Naša igrišča bodo polna smeha in zabave! Hkrati pa bomo izdelali tudi čisto svojo družabno igro.

PLESNE URICE: Otroci se bodo lahko razgibali in izrazili svoje plesne talente v plesnih uricah, kjer bomo plesali in peli. Najpogumenjši bodo lahko sodelovali tudi na karaokah in na tekmovanju talentov! 

ODKRIVANJE GRAJSKIH SKRIVNOSTI: Skupaj se bomo podali na raziskovanje in odkrivanje grajskih skrivnosti! Otroci bodo imeli priložnost raziskovati skrivne prehode, zgodbe in legende, ki obkrožajo naš dvorec ter se preizkusiti v iskanju zakladov.

 

PROGRAM (ČETRTEK 31. 10. 2024)

Noč čarovnic bo prav poseben dogodek za vse naše male čarovnike in čarovnice. Na ta dan se dobimo ob 10:00 in do 18:00 uživamo v DRUŽINSKEM DNEVU RIS DVORCA RAKIČAN - ustvarjalne delavnice, delavnice s konji in športne igre.

TERMINI:

PONEDELJEK, 28. 10. 2024 – prihod od 6:30 do 8:00, odhod do 16:00

TOREK, 29. 10. 2024 – prihod od 6:30 do 8:00, odhod do 16:00

SREDA, 30. 10. 2024 - prihod od 6:30 do 8:00, odhod do 16:00

ČETRTEK, 31. 10. 2024 – prihod ob 10:00, odhod do 18:00

 

UDELEŽBA ZA EN DAN: 60,00 € (DDV vključen v ceno)

UDELEŽBA ZA 4 DNI: 180,00 € (DDV vključen v ceno)

Cena vključuje: zajtrk, malica, kosilo, izvedba vseh aktivnosti programa, ustvarjalni material, spremstvo usposobljenih mentorjev in animatorjev. 

Popusti: 5% za drugega otroka iz iste družine v istem terminu in za vsakega nadaljnjega otroka dodatnih 5%.

 

NAČIN PLAČILA: Po oddani prijavi, vas v roku treh delovnih dni obvestimo o obveznosti plačila. Nato imate 7 dni, da plačilo poravnate. Če plačila ne poravnate v roku sedmih dni, se vaša prijava izbriše. Vsa plačila morajo biti nakazana do vključno torka, 22. 10. 2024. Do vključno torka, 22. 10. 2024 so odprte tudi prijave. Znesek se nakaže na naš TRR: RIS Dvorec Rakičan odprt pri UJP Murska Sobota, št. računa SI56 01280-6000001097. Pri sklicu v prvo okence napišite SI00, v drugo okence pa datum pričetka izbranega programa brez pik in brez presledkov. Pod namen plačila navedite ime in priimek otroka in termin. Po plačani obveznosti nam pošljite potrdilo o plačilo. Potrdilo o plačilu nujno potrebujemo in šteje kot zaključek prijave.

Najkasneje 4 dni pred pričetkom izbranega termina boste prejeli elektronsko obvestilo s podrobnimi informacijami o prihodu. V kolikor obvestila ne boste prejeli, vas naprošamo, da nas o tem obvestite.

 

DODATNE INFORMACIJE IN VPRAŠANJA: 

Pokličite nas na 02 535 18 96 ali pišite na pocitnice@ris-dr.si.

 

NAČIN PRIJAVE: preko elektronske prijavnice, ki jo najdete spodaj.

Z oddajo prijavnice soglašate, da javni zavod RIS, Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota zbira in uporablja vaše in otrokove osebne podatke za potrebe organizacije in izvajanja tabora. Z oddajo prijavnice dovoljujete tudi javno objavljanje morebitnega slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost javnega zavoda in vsebuje vaše ali otrokove posnetke. Z oddajo prijavnice soglašate tudi, da se podatki v prijavnici lahko uporabljajo za namene avtomatiziranih ter neavtomatiziranih obdelav zavoda RIS Dvorec Rakičan. RIS Dvorec Rakičan bo osebne podatke hranil in varoval na primeren način, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). RIS Dvorec Rakičan se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi brez pridobitve pisne privolitve posameznika, razen pogodbenim obdelovalcem, ki za našo organizacijo izvajajo podporo poslovnim procesom. Z oddajo prijavnice soglašate, da ste seznanjeni, da lahko v vsakem trenutku prekličete uporabo svojih osebnih podatkov in osebnih podatkov vaših otrok, in sicer preko elektronskega naslova pocitnice@ris-dr.si. Z oddajo prijavnice sooglašate, da imate glede osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas ali na vašega otroka, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Z oddajo prijavnice ste seznanjeni, da so vam podrobnejše informacije o tem, kako RIS Dvorec Rakičan ravna z osebnimi podatki na voljo na povezavi www.ris-dr.si. Z oddajo prijavnice soglašate, da ste seznanjeni, da lahko soglasja kadarkoli prekličete. 

PRIJAVNICA - JESENSKE POČITNICE: KONJSKE DOGODIVŠČINE V ČAROBNEM DVORCU


EKSRP
ESRR