Storitve

KAVARNA IN GOSTILNA DVOREC RAKIČAN

KAVARNA IN GOSTILNA DVOREC RAKIČAN

 

Kavarno in gostilno Dvorec Rakičan krasijo obočni stropi in čudoviti lestenci, ki pričarajo pridih zgodovine. Velik zimski vrt notranjost kavarne in gostilne povezuje z zunanjostjo, kjer se razprostira nova moderna terasa s pogledom na grajske konje in rakičanski park. Vonj sivke in mir, ki ga pretrgata le ptičje petje in rezgetanje konjev, ustvarita pravo vzdušje za sprostitev in oddih.

Za lažje jutranje prebujanje si lahko privoščite skodelico aromatične kave ali čaja Julius Meinl ter kozarec naravnega soka. Prav tako lahko izbirate med ponudbo različnih domačih in tujih piv, vin, žganih pijač in koktejlov.

V naši ponudbi najdete tudi odlične sladice. Privoščite si lahko kos nuteline ali skutine torte ter ralične sezonske pite. Lahko pa se posladkate tudi s kepico sladoleda ali sorbeta Carte DOr. Izbirate lahko med različnimi okusi.

Najmlajši gostje in obiskovalci parka pa se lahko zabavajo v notranji igralnici ali na novih igralih, s katerimi sta Mestna občina Murska Sobota in Krajevna skupnost Rakičan popestrili obisk parka za otroke.

Večere v Kavarni Dvorec Rakičan bodo popestrili tudi nastopi različnih domačih in tujih glasbenih skupin. Zimski vrt je prav tako primeren za izvedbo različnih kulturnih večerov.

Vabljeni v prijeten ambient, kjer vas bo postreglo prijazno osebje!

      

OBRATOVALNI ČAS

Ponedeljek - Četrtek: 08:00 - 20:00

Petek - Sobota: 08:00 - 21:00

Nedelja: 08:00 - 20:00

 

KONTAKT

Telefonska številka: 051 482 484 (Aleša Bagari)

Elektronski naslov: alesa@ris-dr.si, info@ris-dr.si

    Na vrh strani