SI EN DE

V NAŠI BLIŽINI

 

V bližini dvorca Rakičan si lahko ogledate kar nekaj pomurskih znamenitosti. Za vas smo zbrali TOP 10 atrakcij, ki si jih je vredno ogledati.

V neposredni bližini dvorca se nahaja Paviljon EXPANO, Murska Sobota z mestnim središčem in gradom, brod na reki Muri v Krogu in Grad Beltinci. Do teh atrakcij se lahko zapeljete kar s kolesom, ki si ga lahko izposodite tudi pri nas. 

Celodnevni najem kolesa znaša 10€. V primeru, da bivate v dvorcu Rakičan, lahko kolo najamete neomejeno dni, za ceno enega dneva.  

 

1. Paviljon EXPANO - https://www.expano.si/ 

  

2. Murska Sobota - https://www.visitmurskasobota.si/

 

3. Otok ljubezni v Ižakovcih https://www.ztk-beltinci.si/en/

4. Razgledni stolp Vinarium in klopca ljubezni v Lendavi http://www.lendava-lendva.si/

5. Doživljajski park Vulkanija https://www.vulkanija.si/

6. Moravske Toplice z okolico - http://www.moravske-toplice.com/sl

7. Grad Grad na Goričkem https://www.park-goricko.org/

8. Bukovniško jezero https://www.bukovniskojezero.si/page/

 

9. Jeruzalem https://www.jeruzalem-slovenija.si/

 

10. Grad Negova - https://www.kultprotur.si/sl/grad-negova

  

 

 

NOVO V DVORCU RAKIČAN! escape room ENIGMARIUM®

 

POBEGNI IZ SOBE V ENI URI, ZMOREŠ?

Dobrodošli v PRVEM escape roomu ENIGMARIUM® v Murski Soboti. V RIS Dvorcu Rakičan te čaka noro zabavna, izvirna in unikatna preizkušnja: pobeg iz zaklenjene sobe v eni uri. Boš uspel pravočasno razvozlati PROFESORJEVO SKRIVNOST, najti skrite namige, rešiti uganke, dešifrirati kode, najti skrite namige ter še pravočasno pobegniti?

Čaka te nepozabna zabava!

 

Profesorjeva skrivnost

Bila je hladna, temna noč, ko mi je končno uspelo. Po desetletjih raziskovanja starih spisov in pozabljenih tekstov, eksperimentiranja in izpopolnjevanja, sem jaz, Rufus Amadeus, končno ustvaril napoj. Napoj, ki bo spremenil vse. Napoj, po katerem svet nikoli več ne bo enak. Toda moj izum je tako dragocen, da bi ga navadni smrtniki utegnili zlorabiti, zato sem ga moral zavarovati. V ta namen sem za vse tiste, ki ga želite najti, pripravil preizkušnjo. Prišli ste daleč, našli ste sobo v kateri se je vse zgodilo, sedaj pa je na vrsti končni preizkus. Imate le uro časa, da ga najdete, razkrijete mojo skrivnost in pobegnete preden se vrata za vedno zapro. Samo tistim, ki si to resnično zaslužite bo uspelo priti do moje zapuščine. Srečno!

 

REZERVACIJA: 

https://murskasobota.escape-room.si/

email: booking@ris-dr.si 

telefon: 02 / 535 18 81