SI EN DE

GOSTINSKA PONUDBA

V Dvorcu Rakičan lahko izbirate med različnimi poročnimi meniji. Poleg osnovnih menijev, za vas pripravimo dobrodošlico, pomagamo pa vam tudi pri izboru peciva in poročne torte. 

Za vse dodatne informacije nam pišite na e-mail gostinstvo@ris-dr.si ali pokličite na telefon +386 (41) 211 893 (Anita Pančor). 

MENI 1

 

Juha

Goveja juha z ribano kašo in jetrnimi cmoki

Gobova juha z ajdovo kašo

 

Glavna jed

(postrežena na ploščah)

Govedina s hrenom

Pražen krompir

Kuhana zelenjava

 

Vegetarijanska opcija: špinačni kanelon na  rukolini postelji z zelenjavo

 

Samopostrežni bife

Piščančji trakci s sezamom ali bučnimi semeni

Svinjska ribica v grajski omaki

Štefani pečenka

Lignji na pariški način

 

Rizi bizi

Dödöli s smetanovo omako in čebulo

Sezonska zelenjava na žaru

Krompir v oblicah

 

Solatni bife

 

Jutranje okrepčilo

Sekely zelje ali piščančja obara ali golaževa župa

 

 

 

 

 MENI 2

 

Juha

Goveja juha z ribano kašo in jetrnimi cmoki

Bučna  kremna juha

 

Glavna jed

(strežena porcijsko)

Piščančja rulada, polnjena s sirom, šunko in kumaro v omaki

Pire krompir

Kuhana zelenjava na maslu

 

Vegetarijanska opcija: špinačni kanelon na  rukolini postelji z zelenjavo

 

Samopostrežni bife

Piščančja nabodala na žaru

Čevapčiči

Svinjska vratovina na žaru

Gyros

Filirana piščančja bedra na žaru

Riba na žaru

 

Pečen krompir iz pečice

Sezonska zelenjava na žaru

 

Solatni bife

 

Jutranje okrepčilo

Sekely zelje ali piščančja obara ali golaževa župa

 

 

 

 

MENI 3

 

Juha

Goveja juha z ribano kašo in jetrnimi cmoki

Bučna  kremna juha

 

Glavna jed

(postrežena na ploščah)

Govedina s hrenom

Pražen krompir

Kuhana zelenjava

 

Vegetarijanska opcija: špinačni kanelon na  rukolini postelji z zelenjavo

 

Samopostrežni bife

Pariški lignji in lignji z žara

Svinjski medaljončki v omaki iz gobic

Ocvrti puranji trakci s sezamom

Spare ribs v medeni omaki

Pikatne perutničke

 

Praženi dödöli

Pastirski krompir iz pečice

Skutni štruklji z malson in drobtinami

Zelenjavni tris z žara

Ajdova kaša z grajskimi zelišči

Solatni bife

Jutranje okrepčilo

Sekely zelje ali piščančja obara ali golaževa župa

  

 

 

 

 

MENI 4

 

Juha

Goveja juha z ribano kašo in jetrnimi cmoki

Porova  kremna juha

 

Glavna jed

(strežena porcijsko)

Goveji rosebeef

Pečen krompir s kajmakon

Sezonska zelenjava z žara

 

Vegetarijanska opcija: špinačni kanelon na  rukolini postelji z zelenjavo

 

Samopostrežni bife

Filirane piščančje bedre v marinadi iz kisle smetane

Spare ribs v medeni omaki

Nabodala z mariniranimi kozicami

Nacufana govedina z žara

 

Domači sir z žara

Zelenjavna nabodala

Polnjene bučke

Pečen krompir z zelišči

 

Solatni bife

 

Jutranje okrepčilo

Sekely zelje ali piščančja obara ali golaževa župa

 

 

 

 

 

 

 

 

MENI 5

 

Juha

Zelenjavna/paradižnikova juha

Cvetačna kremna juha

 

Glavna jed

(strežena porcijsko)

File brancina polnjen s sezonsko zelenjavo

Korenčkov pire s pečeno čebulo in penečo omako

 

Vegetarijanska opcija: špinačni kanelon na  rukolini postelji z zelenjavo

 

Samopostrežni bife

Tris lignjev (pariški, na žaru, polnjeni)

Rižota s klapavicami

Postrv v objemu bučnih semen

Ribji file s pečeno polento

Klapavice na buzari

Blanširane kozice

Pečen krompir z zelišči

 

Solatni bife

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije
Fotografija galerije


EKSRP
ESRR